Klinaku: 7 mijë persona janë punësuar në vitin 2018.- Kadrija: Kosova po e dëshmon që nuk mund ta mbaj rininë

 Klinaku: 7 mijë persona janë punësuar në vitin 2018.- Kadrija: Kosova po e dëshmon që nuk mund ta mbaj rininë

Papunësia në Kosovë tani e sa vite vazhdon të mbetet në një nivel tejet të lartë. Sipas të dhënave të Agjencisë së Statistikave të Kosovës niveli i papunësisë në vend është 30.7 %, ndërsa shkalla e punësimit është më e lartë tek meshkujt. Tregtia, ndërtimtaria dhe arsimi vazhdojnë të jenë sektorët ekonomik që prijnë më punësim./21Media