Do të zgjdhen tre fitues

Do të zgjdhen tre fitues

Nxënësit finalistë nga e gjithë Kosova të klasave 3-12 sot nga ora 12:00 do të konkurrojnë në garën e katërt vjetore Po-e-Zë.

Po-e-Zë është një konkurs nacional recitues i organizuar nga Vullnetarët e Korpusit të Paqes në Kosovë.

Nxënësit do të recitojnë poezi në gjuhën angleze dhe do të vlerësohen nga juria profesionale. Do të zgjedhen tre fitues për secilën grupmoshë shkollë fillore, e mesme e ulët, dhe e mesme.

Qëllimet e kësaj gare janë: përmirësimi i aftësive të nxënësve në gjuhën angleze, rritja e vetëbesimit të tyre dhe që ata të krijojnë një zonë për kreativitetin dhe vetë-shprehjen e tyre.

Ngjarja do të mbahet në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës nga ora 12:00.