U mendua mirë, por zhagitja e ndërtimit të rrethrrotullimit në Veternik ka muaj që po shkakton telashe dhe kurrgjë kurrkujt!?

U mendua mirë, por zhagitja e ndërtimit të rrethrrotullimit në Veternik ka muaj që po shkakton telashe dhe kurrgjë kurrkujt!?

Punimet për zgjerimin e rrugës nacionale, bashkë me urën për kyçje në autostradën “Ibrahim Rugova” në lagjen “Veternik” të kryeqytetit, kanë bërë që të krijohen kolona të gjata. Në Ministrinë e Infrastrukturës bëjë të ditur së punime do të përfundojnë në fund të muajit shkurt, ndërsa i gjithë projekti do të kushtoj 2.4 milion euro.(Tessssksti-Aurela ELSHANI, kamera- Orhan BYLYKBASH)./21Media