“Shija e Vargut” nga Nesim Ispahiu

1 min read

Një poezi me plot shpirt dhe dashuri nga Nesim Ispahiu, që përmes interpretimit të tij sjell emocione të shumta.

Fotografi i njohur nga qytetit i Vushtrrisë Nesim ISpahiu muajin e kaluar ka botuar librin që titullohet “Shija e Vargut”. Libri përveç poezive ka edhe fotografi të realizuara në kohë të ndryshme nga vet Ispahiu.

Nesim Ispahiu njihet si fotografisti i parë në Vushtrri. Ispahiu arriti që në çaste, kohë të ndryshme të kap momente të bukura si fotografist dhe përshkrues ngjarjesh./21Media