Rama: Mandat dhe mision i ri, përgjegjësi më të mëdha

 Rama: Mandat dhe mision i ri, përgjegjësi më të mëdha

Në vitin që lamë pas, Forca e Sigurisë së Kosovës, zyrtarisht kaloi në mandatin e ri, në atë ushtarak mbrojtës, pas miratimit të tri ligjeve që i hapën rrugën shndërrimit të saj në ushtri.

Procesi i transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës, është në rrugën e duhur dhe po ecën me hapa të sigurt, thotë komandanti i kësaj force, gjenerali Rrahman Rama.*E pergaditi- Albulena NUHA. kamera- Berat BAHTIRI)./21Media