10 shembuj të çmendur, moda doli jashtë kontrollit

1 min read

Moda është e paparashikueshme e që mund të ndryshojë shumë shpejt. Nëse e ndiqni verbërisht, nuk e dini kurrë se ku do t’ju çojë.

Disa njerëz u përpoqën të ishin në modë me çdo kusht, por kur zgjodhën rrobat e tyre, ata nuk përdornin gjithmonë sens të përbashkët. Kjo është arsyeja pse ata morën rezultate mjaft të çuditshme: disa prej tyre janë dështime të dukshme dhe disa janë thjesht gazmore, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi të njerëzve që nuk kanë frikë të eksperimentojnë me modën dhe stilin./21Media

1. Kur e doni shumë familjen mbretërore

16 Shembuj të çmendur kur Moda doli jashtë kontrollit

2. Kjo nuk është veshja më e mirë për të nxjerrë në pah këmbët tuaja…

3. Xhinse të ndara

16 Crazy Examples When Fashion Went Out of Control

4. Kur doni të jeni në kohë

16 Crazy Examples When Fashion Went Out of Control

5. Kur harroni se nuk jeni më vajzë e vogël

16 Crazy Examples When Fashion Went Out of Control

6. “E dashura ime e bleu këtë fustan.”

16 Crazy Examples When Fashion Went Out of Control

7. Duket se ajo ka harruar një pjesë të rëndësishme të veshjes së saj…

16 Shembuj të çmendur kur Moda doli jashtë kontrollit

8. “Merr një vend.” – “Faleminderit, jam mirë.”

16 Shembuj të çmendur kur Moda doli jashtë kontrollit

9. “Kjo është një veshje e lezetshme, burrë!”

16 Shembuj të çmendur kur Moda doli jashtë kontrollit

10. “Shoku im i qepi maceve të tij një jelek xhins”

16 Crazy Examples When Fashion Went Out of Control