100 milionë euro buxhet vjetor për Ministrinë e Mbrojtjes

Kjo vlerë e buxhetit ndahet për herë të parë për këtë ministri


Buxheti vjetor i Ministrisë së Mbrojtjes për herë të parë do të jetë mbi 100 milionë euro.
Në cilat kapacitete të FSK-së do të përdoret rritja e buxhetit, a do të  ngrisë standardet Ushtria e Kosovës dhe a do të bëhet me helikopter pas këtij investimi, për këto dhe çështje të tjera flet nënkryetari i Komisionit për Siguri dhe Mbrojtje i Kuvendit të Kosovës Enver Dugolli. Intervistën e zhvilloi kolegia, Fitore Ademi./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button