11 fotografi qesharake që tregojnë se gratë jetojnë më gjatë se burrat

1 min read

Faktet flasin gjithmonë se gratë jetojnë më shumë se burrat dhe arsyet shkencore që jepen në lidhje më këtë çështje janë: dieta, aktiviteti fizik ose është gjenetike.

Por në fakt nuk dihet se sa të vërteta janë të gjitha hulumtimet. BrightSide ju sjell disa foto që vërtetojnë përse gruaja jeton më gjatë se burri.

Keni për të mbetur të habitur nga fotot që do të shikoni më poshtë./21Media

13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më13 foto qesharake që tregojnë, pse gratë jetojnë më