60 pacientë të infektuar me COVID-19 janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës.

Nga spitali kanë njoftuar se 43 pacientë janë oksigjeno terapi, ndërsa 11 janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Poashtu edhe një pacientë është në respirator (CPAP), kurse 3 të tjerë janë shëruar nga infektimi me COVID-19.

“60 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 43 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë, 1 pacientë është në Respirator (CPAP) ndërsa 3 pacientë janë shëruar nga Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit”, thuhet në njoftimin e spitalit.

Përndryshe gjatë vikendit të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 530 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, pacientë dhe nga këta 42 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.