15 burra të moshuar që mund të jenë “ikona” të vërteta të modës

1 min read

Ka llogari në internet që postojnë shumë shembuj të burrave të moshuar me stilin e tyre të veçantë. Disa prej tyre janë të suksesshme dhe disa jo.

Pak kohë më parë, komediani dhe showmani i famshëm, Josh Ostrovsky organizoi një shfaqje gjatë Javës së Modës në New York ku, në vend të modeleve profesionistë, kishte baballarë mesatarë me veshjen e tyre të zakonshme, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Sipas organizatorit të ngjarjes, baballarët janë njerëzit që me të vërtetë nuk kujdesen për opinionet e njerëzve të tjerë dhe kjo është arsyeja pse stili i tyre është i përsosur.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, të publikuara nga Bright Side, që demonstrojnë se sa unike janë disa imazhe të baballarëve. Ndoshta, do të dëshironi të huazoni disa ide të guximshme, ose përkundrazi, të jeni më të kujdesshëm për imazhin tuaj të ardhshëm./21Media

20 burra të moshuar që mund të jenë "Ikona të Modës" të vërteta

20 Senior Men Who Could Be Real “Fashion Icons”