Brenda 24 orëve të fundit në Kosovë janë arrestuar 16 persona, të përfshirë në vepra të ndryshme penale.

Policia e Kosovës njofton se 13 prej tyre janë ndaluar në stacione policore, 1 është dërguar në vuajtje të dënimit kurse dy janë liruar me procedurë të rregullt.

Gjatë kësaj kohe në vend janë shkaktuar 22 aksidente me dëme materiale dhe 16 me të lënduar./21Media