Gjatë kohës së pandemisë, Qeveria e Kosovës mori vendim për ndalimin e ahengjeve familjare, ku ndër më të prekurit nga kjo, kanë qenë artistët.

Në programin e mëngjesit “Për Ditë të Mbarë”, këngëtarja Donika Rushiti, tregoi se po i mungojnë dasmat gjatë muajve të verës.

“Po, po na mungojnë normal, verës jemi mësu me pas dasma, korriku dhe gushti gjith kanë qenë me dasma, po më mungojnë si në aspekt të këndimit, si në aspekt financiar”, tha ndër të tjera Rushiti./21Media