18 të arrestuar brenda një dite

Policia e Kosovës ka arrestuar 18 persona, prej së cilëve 14 janë dërguar në mbajtje dhe 1 në vuajtje të dënimit, në 24 orët e fundit.
Gjatë këtyre orëve janë regjistruar 24 aksidente trafiku me të lënduar dhe 27 aksidente trafiku me dëme materiale.
Për shkelësit e rregullave në komunikacion, Policia ka shqiptuar 1 mijë e 786 tiketa trafiku./21Media

Back to top button