Fati i 33 të pagjeturve edhe sot mbetet i pazgjidhur

Fati i 33 të pagjeturve edhe sot mbetet i pazgjidhur

Në Beleg të komunës së Deçanit u përkujtua masakra 18 vjet më parë ku u vranë 49 shqiptar. Familjarë e përfaqësues të institucioneve bënë homazhe dhe vendosën lule derisa vlerësuan se sot nuk do të ishim të lirë pa kontributin e gjithë atyre që dhanë jetën për liri./21Media