Deputetët opozitar kundërshtojnë dialogun.-Pozita: Dialogu me Serbinë i garanton Kosovës rrugën drejt BE-së

Deputetët opozitar kundërshtojnë dialogun.-Pozita: Dialogu me Serbinë i garanton Kosovës rrugën drejt BE-së

Në tryezën me temë “Pezullimi i dialogut” me qëllim të intensifikimit të impaktit që mund të ketë ky pezullim në proceset integruese të Kosovës, ministrja për Integrim Evropian, Mimoza Ahmetaj, deklaroi se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë është procesi i cili Kosovës i garanton rrugën drejt BE-së. Ndërsa deputetët të opozitës vlerësojnë se dialogu në Bruksel nuk i solli gjë të mirë Kosovës, por veçse i ndihmoi Serbisë në integrimin e saj./21Media