Fetahaj ishte veprimtar i shquar i çështjes kombëtare

Fetahaj ishte veprimtar i shquar i çështjes kombëtare

Sot bëhen 18 vjet nga rënia heroike e dëshmorit Xhemajl Fetahaj.

Xhemajl Fetahaj  u lind më 1963 në Raushiq të Pejës dhe ka rënë dëshmorë më 31 maj 1999 në luftimet e zhvilluara në kufirin shqiptaro-shqiptar, në Koshare.

Fetahaj ishte veprimtar i shquar i çështjes kombëtare dhe i luftërave i radhëve të UÇK-së. Ai është shpallur hero i Kosovës./21Media