18-vjetori i rënies së dëshmorëve në Opterushë

Sot shënohet 18-vjetori i rënies së dëshmorëve në Opterushë

Shënohet 18-vjetori i rënies së dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Opterushë të Komunës së Rahovecit.

Homazhet fillojnë tek varrezat e dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Opterushë, në ora 12:00.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button