Sot mbahet konferenca “Marrëdheniet nderetnike, arti e kultura” në Mitrovicë

Sot mbahet konferenca “Marrëdheniet nderetnike, arti e kultura” në Mitrovicë

Sot në Mitrovicë mbahet konferenca “Marrëdheniet nderetnike, arti e kultura”, ku e pranishme do të jetë edhe përfaqesuesja e BE-së në Kosovë, Natalyja Apostollova.

Në konferencë panelistë do të jenë 5 artistë shqiptarë, 5 serbë dhe 5 ambasadorë.

Konferenca mbahet në lokalet e RTV Mitrovica dhe nis në ora 11:00.