Në 24 orët e fundit nga 1530 testime të realizuara, 190 persona janë diagnostifikuar me virusin korona, inofrmojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Shkup-71, Kumanovë-19, Tetovë-6, Prilep-12, Gostivar-3, Shtip-6, Manastir-1, Veles-6, Ohër-5, Strumicë-6, Kavadarc-8, Strugë-11, Koçan- 1, Kërçovë-8, Gjevgjeli-4, Negotinë-8, Dibër-3, Resnjë-7, Dellçevë-2, Radovish-1 dhe Probishtip-2.

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 2009 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-1356, Kumanovë-51, Tetovë -115, Prilep -11, Gostivar-71, SHtip-21, Manastir-33, Veles-33, Ohër-81, Strumicë-27, Kavadarc-41, Strugë-33, Koçan- 8, Kërçovë-22, Sveti Nikollë-8, Gjevgjeli-10, Dibër-10, Kriva Pallankë-7, Resnjë-14, Radovish-2, Berovë-1, Dellçevë-17, Vinic-10, Probishtip-2, Vallandovë- 1, Demir Hisar-6, Makedonski Brod-2, Bogdanci-2, Krushevë-1, Makedonska Kamenica-11, Demir Kapija-1 dhe Dojran-1.

Ndërkaq 6 pacientë e kanë humbur betejën me Covid-19./TV21