Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, ka dënuar me 2 mijë euro gjobë Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Këtë e ka bërë të ditur drejtori Adonis Tahiri, nëpërmjet një postimi në Facebook.

Tahiri ka thënë se kjo është gjoba e katërt ndaj subjekteve politike, për organizimin e tubimeve në kryeqytet, në kundërshtim me ligjin dhe masat në fuqi./21Media

Askush mbi ligjin!

Gjoba e katërt ndaj subjekteve politike, për organizim të tubimeve në Prishtinë në kundërshtim me…

Posted by Adonis Tahiri on Wednesday, January 20, 2021