20 të arrestuar brenda një dite

1 min read

Policia e Kosovës ka arrestuar 20 persona në 24 orët e fundit, ku prej tyre 12 persona janë dërguar në mbajtje dhe 3 persona në vuajtje të dënimit.

Gjatë këtyre orëve janë regjistruar 27 aksidente trafiku me të lënduar dhe 43 aksidente trafiku me dëme materiale.

Për shkelësit e rregullave në komunikacion, Policia ka shqiptuar 1 mijë e 376 tiketa trafiku./21Media