Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit kanë realizuar 1828 testime për të dyshuar të prekur me Covid-19 nga të cilët 200 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona.

Shkup-65, Kumanovë-14, Dibër-6, Shtip-21, Prilep-3, Tetovë-12, Strugë-5, Veles-12, Manastir-7, Ohër-4, Kavadarc-4, Koçan-5, Probishtip-3, Demir Hisar-2, Makedoniski Brod-4, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-6 dhe Negotinë-1.

Instituti i Shëndetit Publike gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 15 pacient të shëruar. Veles-2, Manastir-6, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Kërçovë-3 dhe Resnjë-2.

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut betejën me virusin korona e kanë humbur 4 persona .Shkup-1, Kumanovë-1, Makedoniski Brod-1 dhe Gostivar -1./TV21