KFOR-i sqaron: “Patrullimi me forcat serbe – i sinkronizuar”

1 min read

Jehona dhe reagimet rreth hyrje së xhandarmërisë serbe në territorin e Kosovës

Pas hyrjes së xhandarmërisë serbe, në fshatin Karaçevë të Komunës së Kamenicës reagoi kryeministri i vendit por edhe përfaqësues të partive politike. Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati tha ajo ishte patrollë e përbashkët e ushtrisë serbe me KFOR-in. Por, ndër njohës të sigurisë, hyrjen e xhandarmërisë serbe në territorin e Kosovës e shohin si rrezik të madh për sigurinë kombëtare të vendit./21Media