201 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës në përditësimi i fundit lidhur me COVID-19, ka njoftuar se kanë realizuar 93 testime, prej të cilave 21 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.
Sipas institutit, 49 persona janë shëruar dhe 7 janë në hospitalizim.
Ndërkohë, numri i rasteve aktive është 201.

Back to top button