Serbët vranë 116 civil shqiptarë, mes tyre fëmijë, gra dhe pleq

Serbët vranë 116 civil shqiptarë, mes tyre fëmijë, gra dhe pleq

Sot u bënë 22 vjet nga masakra që forcat serbe kryen në fshatin Studime të Vushtrrisë, ku vranë 116 civilë shqiptarë, në mesin e tyre fëmijë, gra dhe pleq. Familjarët thonë se i njohin vrasësit me emër dhe mbiemër, por askush deri tash nuk i ka ftuar që të bashkëpunojnë për ndriçimin e rastit./21Media