24 pacientë në kujdes intensiv në Prishtinë

Në Ferizaj stabilizohet gjendja me Covid-19
Fokusohemi tani në kronikën që flet për trajtimin e pacientëve me Covid-19 në klinikën intensive në Prishtinë dhe në komunën e Ferizajt.(Teksti- Xheneta Veliu, kamera: Sadik Bylykbashi & Vllaznim Jakupi). /21Media

Back to top button