Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1410 testime të realizuara 121 persona kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Shkup-33, Kumanovë-8, Shtip-6, Prilep-2, Tetovë-6, Strugë-6, Veles-3, Manastir-6, Ohër-11, Kavadarc-4, Gotivar-4, Gjevgjeli-3, Strumicë-3, Kriva Pallankë-9, Radovish-1,  Krushevë-1, Koçan-5, Makedonski Brod-1, Berovë-1, Vallandovë-1, Vinicë-1, Dellçevë-3, Sveti Nikollë-2 dhe Kërçovë-1.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 142 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-50, Kumanovë-32, Shtip-7, Prilep-11, Tetovë-4, Strugë-4, Veles-2, Ohër-2, Kavadarc-2, Gostivar-12, Gjevgjeli-1, Strumicë-2, Radovish-1, Koçan-1, Makedonski Brod-1, Berovë-2, Vinicë-2, Dellçevë-2, Kratovë-1, Sveti Nikollë-1, dhe Kërçovë-2.

Betejën me koronavirusin e kanë humbur tre pacientë. Dy pacientë nga Prilepi dhe një nga Struga./21Media