33 milionë euro projekti për zgjatjen e pistës së aeroportit të Prishtinës

1 min read

Pritet të ketë ulje të çmimit të biletave

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, së bashku me përfaqësuesit e KFOR-it dhe LIMAK-ut, mbajtën konferencë për media, në të cilën dhanë më shumë detaje rreth punimet në pistën e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. (Teksti-Aurela Elshani, kamera: Lulzim Fana)/21Media