34 pacientë me Covid-19 në oksigjenoterapi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) sot ka njoftuar se në Spitalet e Përgjithshme të Kosovës po trajtohen 68 pacientë me COVID-19, prej tyre, 34 pacientë janë në oksigjenoterapi.
Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 10 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient
Spitali i Prizrenit, 2 pacientë
Spitali i Gjakovës, 7 pacientë
Spitali i Gjilanit, 6 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
Spitali i Ferizajt, 7 pacientë.

Back to top button