Krasniqi: Fondet e Diasporës për blerje të aparaturave

Krasniqi: Fondet e Diasporës për blerje të aparaturave

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar Projektligjin për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Financimit e Subjekteve Politike. Qeveria dha 360 mijë euro nga Fondi i Diasporës për aparatura shëndetësore. Mori edhe disa vendime të tjera./21Media