Bizneset e mirëpresin atë, kërkojnë përkrahje nga qeveria

Bizneset e mirëpresin atë, kërkojnë përkrahje nga qeveria

Qeveria e Kosovës ka premtuar të kompensojë dëmet në ekonomi, të shkaktuara nga rënia e aktivitetit gjatë pandemisë, me mbështetjen financiare 385 milionë eurove. Projektligji për plotësimin e Ligjit të buxhetit, i miratuar nga ekzekutivi të mërkurën, ka paraparë ndihmën direkte për bizneset dhe qytetarët e goditur nga pasojat e pandemisë.(E pergaditi-Kujtesa Bajrami FANA, kamera-Valon DEMIQI)./21Media