53 milionë euro grante për bujqit kosovarë

Hoti: Bujqit do të kenë përkrahjen e qeverisë

Bujqit në Kosovë do të përfitojnë 53 milionë euro grante dhe subvencione gjatë 18 muajve të ardhshme. Kjo pas nënshkrimit të programit për zhvillim rural dhe programit të pagesave direkte. Në një ceremoni pjesë e së cilës ishte edhe kryeministri, Avdullah Hoti iu garantua bujqve përkrahja qeveritare.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button