Gjuha e urrejtjes dhe keqinformimi janë çështjet më problematike me të cilat po ballafaqohen mediet online në Kosovë

Gjuha e urrejtjes dhe keqinformimi janë çështjet më problematike me të cilat po ballafaqohen mediet online në Kosovë

Me qëllim të vlerësimit të gjendjes së mediave online në veçanti të portaleve online që veprojnë në Kosovë, Misioni i OSBE-së organizoi konferencë me temë “Gjendja e mediave online në Kosovë”.U vlerësua se gjendja e mediava online në Kosovë është në një treg të vështirë, ndër sfidat me të cilat përballen janë gjuha e urrejtjes dhe keqinformimi./21Media