43 pacientë po marrin trajtim mjekësor në ShSKUK, 28 me oksigjeno-terapi

1 min read

43 pacientë janë në trajtim mjekësor në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, prej tyre 28 post-Covid, ndërsa me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë.

Kështu ka informuar sot Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, i cili ka treguar se në Mjekim Intensiv të Klinikës Infektive është një pacient.

Ndërkaq, me oksigjeno-terapi janë 35 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Prizrenit,6 pacientë ‘

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 5 pacientë./21Media