Kadri Veseli tha se do të ketë rritje të pagave për administratën, për punëtorët shëndetësor etj

Kadri Veseli tha se do të ketë rritje të pagave për administratën, për punëtorët shëndetësor etj

Koalicioni PDK-AAK-NISMA hapi fushatën në Deçan. Me këtë rast, kryetari i PDK-së, Kadri Veseli tha se Deçani ka nevojë për investime.

“Filimi i Ri është mbështetje për krijimin e 60 mijë vende të lira pune. Fillimi i Ri është që çdo familje ta ketë nga një anëtarë të punësuar. Fillimi i Ri është zhvillimi i bujqësisë Do ta dyfishojmë buxhetin në bujqësi. Do ta fuqizojmë rininë që të jenë ndërrmarrës të suksesshëm. Do të ketë rritje ekonomike 5%, rritje të pagave për administratën, për punëtorët shëndetësor do të ketë rritje të pagave deri në 30%. Do t’i përkrahim kategoritë e dala nga lufta”, tha Veseli.

Ai më tutje tha se kanë një koalicion,  i cili është i qytetarëve i paqes dhe i zhvillimit ekonomik dhe jo i luftës. ”Jemi bërë bashkë që ta qojëe Kosovën përpara” tha Veseli./21Media