Në tërë territorin e Maqedonisë së Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 517 shkelje për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse.

Nga MPB-ja apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim për tu mbrojtur nga virusi korona, raporton TV21./21Media