Brenda 24-orëve të fundit në territorin e Kosovës kanë ndodhur 62 aksidente.

Policia bëri të ditur se 44 aksidente trafiku janë me dëme materiale kurse, 18 me të lënduar dhe për fat nuk ka ndodhur asnjë aksident me fatalitet.

Gjatë 24-orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 941 tiketa trafiku, kurse ka arrestuar 24 persona./21Media