“7 Arte” hapësirë e përbashkët për të rinjtë në Mitrovicë

1 min read

 

Hapsirë e përbashkët për të rinjët në Mitrovicë ku gjejnë një program të gjerë me plot aktivitete kulturore është organizata 7 Arte.

Drejtori i kësaj organizate, Lulzim Hoti thotë se aktivitet e kësaj organizate janë të hapura për të gjithë etnicitetet dhe grupet e komunitetet e  ndryshme./21Media