Para shtatë vjetësh një pjesëtar i misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit, është vrarë në veriun e Kosovës.

Audrius Senavicius, doganieri 35-vjeçar lituanez, ishte vrarë në afërsi të Zveçanit nga persona të armatosur.

Senavicius kishte shërbyer në misionin e EULEX-it prej gushtit 2012.

Ai ka lënë pas vete gruan dhe dy fëmijë.

Audrius Senaviciusit, doganierit lituanez, u vra në krye të detyrës në pjesën veriore të Kosovës më 19 shtator 2013./21Media