OJQ-të nuk presin që kontrolli i plote të prodhoj diçka më shumë

OJQ-të nuk presin që kontrolli i plote të prodhoj diçka më shumë

Mos deklarimi i pasurisë nga 72 zyrtarë të lartë publik është praktikë e ndërtuar ndër vite bëjnë të ditur përfaqësues të organizata joqeveritare. Thonë se, mos dënimi si duhet dhe në bazë të kodit penal, ka bërë që të vije deri tek mosserioziteti i personave publik për deklarimin e pasurisë. Ndërkohë që 886 është numri i personave të cilët në hedhjen e shortit u zgjodhën për kontroll të detajuar të pasurisë nga Agjencia Kundër Korrupsionit./21Media