Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 758 gjoba për personat që nuk respektuan masat ndaj COVID-19.

Edhe për shkelësit e rregullave në trafik, Policia ka shqiptuar 1 mijë e 316 tiketa trafiku.

Në rrugët e Kosovës  gjatë 24 orëve janë shkaktuar 31 aksidente trafiku me dëme materiale dhe 21 aksidente tjera me të lënduar.

Po ashtu janë arrestuar 22 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit./21Media