Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 197 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta
22 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

 Aktualisht në këtë spital po trajtohen 20 pacientë me COVID-19, të cilët 8 prej tyre janë në oksigjeno terapi dhe 2 pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Betejën më COVID- 19 e fituan 2 pacientë të cilët janë shëruar./21Media