Likaj: Mungesa e mjeteve teknologjike është arsyeja e mospjesëmarrjes në mësimin online

Likaj: Mungesa e mjeteve teknologjike është arsyeja e mospjesëmarrjes në mësimin online

Mësimin në distancë gjatë pandemisë COVID-19 nuk e kanë ndjekur 9 mijë e 70 nxënës të shkollave fillore dhe të mesme. Ministri i Arsimit, Ramë Likaj në seancën e sotme plenare, tha se kjo ka ndodhur kryesisht për shkak të mungesës së mjeteve teknologjike dhe informative./21Media