A do të shtrenjtohet sërish buka?

Shoqata e Mullisëve: Mielli po shitet me çmim të rezervave
Si rrjedhojë e ngritjes së çmimit të naftës dhe energjisë elektrike të gjitha çmimet në treg kanë pësuar ngritje. Shoqata e Mullisëve të Kosovës paralajmëron sërish mundësinë e shtrenjtimit të bukës. Thonë se tani për tani miellin janë duke e shitur me çmim të rezervave të tyre./21Media

Back to top button