A e dini pse nuk duhet të veshni të njëjtat rroba për 2 ditë me radhë?

Në disa raste disa njerëzve u ndodh që të njëjtat rroba t’i veshin dy ditë me radhë dhe kjo është normale. Por, a e keni ditur se çka mund të ndodh nëse dy ditë radhazi i veshni rrobat e njëjta.
Rrobat janë të mbuluara me djersë dhe baktere, dhe nëse nuk i ndërroni ato çdo ditë, kjo mund të çojë në disa pasoja të pakëndshme./21Media
Mund të jeni duke e ekspozuar veten ndaj mikrobeve të njerëzve të tjerë

Mund t’ju shkaktojë skuqje

Mund të shkaktojë puçrra në trup

Mund të çojë në erë të pakëndshme të trupit
Back to top button