A është pro apo kundër operacioneve plastike Adelina Thaçi?

E bukur dhe me stil të veçantë, këngëtarja e njohur, Adelina Thaçi ishte e ftuar sot në “N’Maje t’Gjuhës me Xherin” të RTV21.
Në mesin e shumë gjërave që shpalosi për vetën e saj, Adelina dha mendimin edhe për operacionet plastike.
A është pro apo kundër operacioneve plastike Adelina Thaçi?
“Nuk jom per keto nderhyrjet që janë të teprt, që po transferohesh në një person tjeter, nuk jom për këto fryrjet e teprta, edhe pleqëria e ka një far lezeti”, tha Adelina./21Media

 

Back to top button