A ia qëlloi Visar Peja kuptimin e fjalës ”Hushkulur”?

N’Maje t’Gjuhës me Xherin sot ka qenë i ftuar Visar Peja, i cili është sfiduar në gjetjen e fjalëve të vjetra, pastaj në dërgimin e mesazheve të shkruara nga Xheri si dhe nga përgjigjja e disa pyetjeve.

Te loja me gjetjen e kuptimit të fjalëve, Visari në fund të emisionit e ka gjetur kuptimin e fjalës ” Hushkulur”./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button