Nuk përjashtohet që pandemia ka ndikuar në rënien e aksidenteve, por  sipas Drejtorit të Divizionit të Komunikacionit Rrugor, Jeton Rexhepi rënie ka pasur edhe në muajin janar dhe shkurt të këtij viti krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2019.

Ai  në emisionin e mëngjesit në RTV21 bëri të ditur se në shkurt ( kur në Kosovë nuk kishte ende raste me Covid-19)  është shkaktuar vetëm një aksident me fatalitet./21Media

#PDTM #JetonRexhepi, Drejtor i Divizionit të Komunikacionit Rrugor tregon se a ka ndikuar #pandemia në rënien e numrit të #aksidenteve në #trafik

#PDTM #JetonRexhepi, Drejtor i Divizionit të Komunikacionit Rrugor tregon se a ka ndikuar #pandemia në rënien e numrit të #aksidenteve në #trafik

Gepostet von RTV21 am Sonntag, 27. September 2020