A mund ta gjeni për 5 sekonda se çka është gabim në këtë foto?

1 min read

Ka disa njerëz që janë aq të vëmendshëm saqë mund të ulen të shikojnë një film dhe t’i kushtojnë vëmendje derisa mund të zbulojnë detaje delikate ose gabime që janë aq të vogla, saqë regjisori as nuk i ka parë kur është realizuar filmi.

Dhe ka njerëz të tjerë, si regjisori i një filmi të caktuar p.sh, që as nuk ka mundur të vërejë gabime të ndryshme pasi e ka shikuar filmin disa herë.

Më poshtë, ju sjellim një enigmë për ju, në të cilën mund të provoni se a mund ta gjeni gabimin në foto për pak sekonda, që të testoni veten se sa jeni të vëmendshëm ndaj detajeve./21Media

A mund ta gjeni për 5 sekonda se çka është gabim në këtë foto?

Nëse nuk arritët ta gjeni, rezultatin e keni më poshtë.