A mund t’i gjeni gaforret në këtë foto

Iluzioni optik më poshtë, i cili është bërë viral në rrjetet sociale, është krijuar nga artisti Gergely Dudas, i njohur si Dudolf . Është një lojë truri që ju sfidon të dalloni katër gaforret e fshehura në foto mes një turme gjallesash deti.
Të gjitha krijesat e paraqitura janë të kuqe dhe kjo e bën misionin tuaj edhe më të vështirë.
Ajo që duhet të bëni është të vëzhgoni imazhin me sa më shumë kujdes që mundeni. Nëse keni gjetur vetëm gjysmën e tyre, është koha të zbuloni se ku fshihen!

Back to top button